Verkoop je huis met de Hypodomus VerkoopVersneller

Tegenwoordig is de opluchting groot wanneer iemand zijn huis binnen afzienbare tijd heeft verkocht.

 

Al vele tevreden klanten hebben samen met de Hypodomus makelaar hun huis met succes verkocht het afgelopen jaar. Hun ervaringen kun je terugvinden op Funda.

 

Zeker en snel verkopen

Uit erkend onderzoek blijkt dat Hypodomus makelaars gemiddeld 25 % kortere verkooptijden heeft ten opzichte van de gemiddelde Nederlandse makelaar. Dat scheelt al snel meer dan een maand aan dubbele lasten.

 

De Hypodomus methode werkt

De ervaren NVM Makelaars van Hypodomus weten precies hoe ze je huis in de markt moeten zetten. En doordat je kunt kiezen uit verschillende diensten is er altijd een aanpak die bij je past.

 

Verkoop met je eigen promotieteam: Help Mee!

Een huis verkopen lukt in deze tijd niet zomaar. Je moet iets extra's doen om op te vallen. Daarom maakt Hypodomus het nu makkelijk en leuk om ook je eigen sociale netwerk in te zetten bij de verkoop van je huis. We hebben hiervoor het platform Help Mee! gelanceerd. Op een sympathieke manier informeer je je vrienden, familie en relaties en deze kunnen de informatie ook weer eenvoudig doorzetten door middel van e-mail, Facebook, Twitter, en LinkedIn.

 

Geïnteresseerden klikken door naar de website en kunnen daar de volledige informatie over het huis inzien. Binnen de kortste keren is het aanbod bij veel mensen bekend en dat verhoogt de kans op snelle verkoop. Om vrienden, familie, kennissen en collega's extra te stimuleren om je huis door te sturen, kun je hen een leuke beloning geven. Zo kun je eenvoudig een betrokken promotieteam opzetten!

 

De Hypodomus 6 maanden optie

Op het moment dat een koper serieuze interesse toont in een woning en een bod uitbrengt, loopt alles op de gebruikelijk manier. Wanneer er overeenstemming is over de koopprijs wordt een voorlopig koopcontract opgesteld. Wordt de 6 maanden optie opgenomen dan heeft de koper de mogelijkheid om gedurende een periode van ongeveer 6 maanden (in overleg te bepalen tussen koper en verkoper) van de koop af te zien zolang zijn eigen huis niet is verkocht.

 

Ook nadat het koopcontract is getekend blijft het huis in verkoop bij Hypodomus totdat de verkoop echt definitief is. Het kan dus gebeuren dat zich een tweede koper meldt voor de woning. De eerste koper krijgt dan tot 2 dagen bedenktijd om de woning alsnog definitief te kopen. Ziet hij daar vanaf dan wordt de woning aan de tweede koper verkocht.

 

Hypodomus adviseert een termijn van ongeveer 6 maanden aan te houden omdat de meeste geldverstrekkers hypotheken met een dergelijke offertetermijn hanteren. De koper kan dus vooraf zeker stellen dat de woning kan worden gekocht.

 

 

 

 

Voordeel voor de verkoper

Met de 6 maanden optie biedt Hypodomus je als woningverkoper een extra manier om je huis te koop te zetten en het maximale uit de markt te halen. Je huis wordt met deze optie veel aantrekkelijker voor kopers. Er zal eerder een bod worden uitgebracht en dat is weer aantrekkelijk voor jou! In de huidige markt is elk bod welkom. Om geen potentiële koper te missen blijft je huis te koop staan tot de koop echt definitief is.

 

Voordeel voor de koper

Door de 6 maanden optie zal de koper eerder een bod uitbrengen, omdat hij niet meer bang hoeft te zijn voor dubbele maandlasten. Hij kan van de koop afzien als zijn eigen woning niet tijdig is verkocht. Lukt het verkopen van zijn eigen woning niet, dan zit hij nergens aan vast. Geen dubbele maandlasten, geen spanning ‘raak ik mijn woning wel kwijt’.

 

Op deze manier is zowel de koper als verkoper beter uit.

 

De Hypodomus Verkooppakketten

Als je een huis wilt verkopen of kopen dan biedt Hypodomus vele voordelen. Tijdens het servicegesprek wordt in de meeste gevallen de waarde van de woning bepaald, je krijgt een indicatie van de courantheid van de woning en een schatting van de verkooptijd. Daarnaast vertellen wij als moderne makelaar graag ook wat wij voor jou extra kunnen betekenen bij de verkoop of aankoop van je woning.

 

Een huis verkopen doe je niet zomaar, het is een vak. Dat is iets wat onze NVM-makelaars maar al te goed begrijpen.

Wil je zelf de touwtjes in handen houden? Ben je in staat uw huis zelf te verkopen tijdens een bezichtiging? Ook dat kan bij Hypodomus. Zelf bepalen hoe je je huis verkoopt en daardoor besparen op de kosten, dat kan bij Hypodomus. Een open en heldere werkwijze dus.

 

Wil je meer informatie of een afspraak maken klik dan hier.

 

Copyright © 2014 - 2015 Hypodomus - Comwave bv - Alle rechten voorbehouden