Hypotheek advies

Ben je op zoek naar deskundig hypotheekadvies? Bij Hypodomus bieden wij uitgebreide en onafhankelijke hypotheekadviesdiensten aan. Of je nu meer ruimte zoekt in vierkante meters of in je maandlasten wilt besparen, wij helpen je bij het vinden van de beste hypotheekoplossing.

Een hypotheek sluit je het beste af met Hypodomus.

Een hypotheek van Hypodomus is altijd maatwerk, afgestemd op jouw woonwensen en mogelijkheden. Met meerdere aanbieders hebben we altijd een hypotheek die bij je past. Waar wij adviseren, beslis jij. Want jij staat centraal.

Bij Hypodomus kun je een hypotheek afsluiten tegen minimale maandlasten. Of dit wenselijk is hangt af van je persoonlijke situatie. De looptijd van de hypotheek en de hypotheekvorm zorgen voor meer of minder zekerheid. Onze hypotheekadviseur helpt je graag bij het vinden van de best passende hypotheek. Met meerdere Hypodomus vestigingen kunnen wij je altijd de beste hypotheek aanbieden bij jou in de buurt.

Na het zetten van de handtekening stopt onze adviserende rol niet. Wij blijven informeren over diverse mogelijkheden wat betreft rentewijzigingen en tussentijdse aflossingen en/of verhogingen. Hierdoor zorgen wij er voor dat je tot het einde van de looptijd maximaal voordeel van de hypotheek hebt.

Naar onze mening is onze adviserende taak pas afgerond wanneer de einddatum van de hypotheek is behaald.

Ben je starter?

Een nieuw huis! Dat gebeurt je niet elke dag. Een boeiende tijd breekt aan. Je hebt het huis gevonden dat aan al je woonwensen voldoet. Maar je vindt het ook spannend, want er komt veel op je af!

Een eigen huis is iets om naar uit te kijken. Maar… het wordt ook een spannende tijd. Bij een huis kopen komt veel kijken. Hoe en waar ga je zoeken, wat verwacht je van je makelaar en wat kun je lenen? De keuzes die je maakt, bepalen het woonplezier voor een groot aantal jaren.

Het wordt dus goed afwegen. Kopen? Huren? Nieuwbouw of bestaande bouw? Wonen in een dorp, een rustige wijk aan de rand van de stad? Of juist midden in het drukke, gezellige centrum?

Veel van die keuzes zijn uiteraard heel persoonlijk. Daar kan de Hypodomus makelaar heel goed in adviseren. Een nieuw huis brengt ook nieuwe financiële verantwoordelijkheden met zich mee. Hier kan Hypodomus je ook over adviseren.

Samen realiseren we je plannen.

 

Kiezen voor Hypodomus?

Onafhankelijk advies:
Wij zijn niet gebonden aan één geldverstrekker en vergelijken alle banken om de beste voorwaarden en rente voor je te vinden.

Persoonlijke service:

Wij nemen de tijd om jouw situatie te begrijpen en je door het hele proces te begeleiden.

Vaste lage prijs:

Wij werken volledig digitaal, wat kosten bespaart en je een vaste lage prijs biedt.

Wij staan voor je klaar!

Met Hypodomus krijg je onafhankelijk advies, persoonlijke service en de beste hypotheekoplossingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend hypotheekgesprek en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen.

Onze gepassioneerde groep van experts

de makelaars van Hypodomus

Bedankt voor je bericht!

Wij reageren zo spoedig mogelijk.