Altijd bereikbaar

Door gebruik te maken van internet willen we je maximaal gemak bieden. Met onze telefonische en mail adviesdienst garanderen we dat je bij Hypodomus vanaf 9.00 uur ’s ochtends tot 21.00 uur ’s avonds terecht kan met al je vragen ook op zaterdag!

Een Hypodomus Makelaar ontzorgt en helpt met de aan- of verkoop van je huis.

Hypodomus gaat voor transparant

Hypodomus is ontstaan uit ontevredenheid rond de dienstverlening van makelaars en hypotheekadviseurs. De oprichters van Hypodomus merkten dat dienstverleners de klant steeds meer uit het oog hebben verloren. Woekerpolissen werden zelfs door gerenommeerde partijen als banken en hypotheekketens verkocht, provisies waren extreem hoog terwijl de tegenprestatie die je als klant mocht verwachten van je financiële dienstverlener of makelaar vaak niet werd geleverd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het voordeel van makelaar en hypotheekadviseur onder één dak

Doordat onze hypotheekadviseurs in één winkel werken met de makelaars hebben zij praktische kennis en inzicht in de lokale huizenmarkt. Heb je aanvullende vragen over het hypotheekadvies die betrekking hebben op het kopen van een bepaalde woning dan is er direct overleg met de makelaar. Een oplossing of antwoord is dan zo gevonden.

 

Mocht je bijvoorbeeld willen verbouwen dan rekent de hypotheekadviseur graag voor je uit wat een verbouwing betekent voor de maandlasten. De makelaar geeft vervolgens aan of en hoeveel je woning meer waard wordt of dat verhuizen financieel gezien wellicht verstandiger is.

 

Bij Hypodomus helpen we je voordeliger je woonwensen te realiseren. We bieden voordeel met lage makelaarstarieven en met lage hypotheekrentes.

 

Bij Hypodomus ga je langs voor een NVM makelaar nieuwe stijl en een betrouwbare erkend hypotheekadviseur. Twee specialisten onder één dak die met elkaar samenwerken, waardoor je ook gemakkelijker en sneller je woonwensen kunt realiseren. Met Hypodomus koop je en verkoop je je huis zonder zorgen.

 

Bij Hypodomus bepaal je zelf welke diensten je afneemt en daarmee ook de prijs. Je hebt zelf de touwtjes in handen, terwijl op essentiële punten zoals taxatie, bezichtigingen en onderhandelingen je altijd terug kan vallen op de expertise van onze makelaar met kennis van de lokale woningmarkt.

 

Bij Hypodomus bespaar je meer naarmate je meer diensten afneemt. Heel logisch als je bedenkt dat de Hypodomus NVM makelaar en erkende hypotheekadviseur heel nauw met elkaar samenwerken om je van dienst te zijn.

 

Bij Hypodomus kun je met meer zekerheid bieden op een huis. Na het gesprek met onze hypotheekadviseur weet je wat de mogelijkheden zijn, en kun je meteen een concreet bod op een huis doen. Daardoor ben je een aantrekkelijkere koper, wat gunstig voor je kan uitpakken. Zijn er meer kopers dan geniet je al snel de voorkeur en is je onderhandelingspositie  sterker.

 

Als je wilt, kun je alleen van de makelaarsdiensten gebruik maken. Of alleen van de expertise van onze hypotheekadviseur. Maar: hoe meer je van onze diensten gebruik maakt, hoe meer tijd en geld je zult besparen. Door de nauwe samenwerking kun je perfect je wensen op je mogelijkheden laten afstemmen. En doordat zowel onze makelaar en onze hypotheekadviseur je meer unieke kortingen kunnen aanbieden naarmate ze meer voor je kunnen samenwerken, bespaar je tijd en geld.

 

Geen verborgen kosten

Wij staan volledig in dienst van jou als klant. Hypodomus maakt haar werkzaamheden en beloning transparant. Je krijgt inzicht in alle kosten en we vertellen je wat je van onze dienstverlening mag verwachten. Onze makelaars werken nóóit voor twee partijen. Wanneer je een hypotheek afsluit bij Hypodomus gebeurt dit altijd volledig zonder provisie en tegen een vooraf heldere adviesfee. Daardoor kunnen we onafhankelijk zijn en je die hypotheek bieden die écht bij je past.

 

'De beloningsstructuur voor de hypotheekadviseur is erg duidelijk. Je weet zeker dat je echt de beste hypotheek aanbevolen krijgt en niet vanwege de verdiensten van de adviseur'

Copyright © 2014 - 2015 Hypodomus - Comwave bv - Alle rechten voorbehouden